Infection 2 er på gaden nu
Lidt om Infection 2 En Mand eller en Hær

Det er svært at gemme begejstringen. Vol. 2 udkommer 7. maj!

Sidste sommer kom øjeblikket jeg længe havde set frem til. Min første solo-udgivelse udkom endelig på tryk – Infection Vol. 1! Og ikke nok med, at det var fantastisk, at se det hårde arbejde bære frugt, så var læserne også utroligt positive over udgivelsen. Det betyder alt! Bare det faktum, at du har købt nummer. 1, har gjort at den næste udgivelse er lige på trapperne. Alt imens nummer 1 blev udgivet, har Infection Vol. 2 ligget klar. Den har faktisk været klar siden 2018!

Hvad bliver tiden brugt på?

Så hvis nummer 2 allerede er klar, hvad har jeg så egentlig brugt tiden på siden 2018? Jo altså, Infection Vol. 1 skulle jo have en remaster og nogle ekstra sider. Det tog rigtig meget af min tid. Men imens det stod på, så har jeg lige så stille arbejdet videre på nummer 3. Den er ikke helt færdig endnu, men jeg regner med at ende på lige omkring 70 sider. Såh.. ja, det var vel egentlig bare lidt bonus-info … Lad os høre om Vol. 2!

Så fortæl da!

Vol. 2 indeholder tre kapitler, hvoraf det sidste kapitel aldrig har været udgivet (vi skulle jo lige komme dertil først). Det er en samlet udgivelse der består af 66 sider. Den er lavet i samme format som Vol. 1 (176×250 mm), og indeholder, ud over de tre kapitler, bonusskitser og “Bag om tegneserien”. Tegneserien udkommer 7. maj 2021, og kan allerede nu forudbestilles her på hjemmesiden. Jeg har forsøgt at gøre hele affæren lidt mere attraktiv – så de 30 første forudbestillinger modtager også en gratis originaltegning af en af karaktererne fra serien på et solidt stykke A5 papir! Pyh, jeg må hellere komme i gang med at tegne!

Du kan forudbestille serien herunder. Jeg glæder mig helt vildt til at sende den her tegneserie på gaden!

Anmeldelse af Vol. 2

Imens du venter på at serien lander i din postkasse, kan du læse en skidego’ anmeldelse fra Serieland.dk her: Anmeldelse af Infection Vol. 2 – En mand eller en hær

Casper Sand

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.