Casper Sand – Digitalt Design

Mit navn er Casper Sand – jeg er grafisk designer og tegneserieskaber. Jeg hjælper gerne med logodesign, illustrationer, banner-opsætning, koncept tegninger, brochure-design, andet design til trykte medier – og meget mere.

Der er åbent for freelance opgaver, enten på timebasis eller aftalt pris for afsluttet projekt. Har du et projekt, så skriv en mail for mere info.

Min fritid bliver oftest brugt på tegneserie-tegning (som du nok har opdaget her på hjemmesiden). Hovedprojektet hedder Infection, men en gang i mellem bliver der også plads til andre mini-serier. Jeg har blandt andet haft humørstriber i Basserne, Herning Folkeblad og Ude og Hjemme. Du har også kunne finde mine tossede historier i forskellige antologier fra Ondskabens Flydende Vatikan.

Jeg styrer desuden mini-forlaget Global Waste Publishing.

CVR : 42028886

Tjek min youtubekanal ud, eller smut forbi min instagram.

[title align=”center” color=”#4fabc8″]Casper har erfaring med:[/title]
[service style=”1″ title=”Film / Video” color=”#000000″ icon=”fa-brain”]Jeg redigerer film, musikvideoer og andre teasers til evt. Facebook eller Instagram. Spørg endelig for referencer. Jeg mixer også musik, og har muligheder for indspilning af bl.a. speak til reklamefilm m.m.[/service]
[service style=”1″ title=”Adobe Photoshop” color=”#000000″ icon=”fa-brain”]Sæt mig til hvad som helst i Adobe Photoshop, Illustrator eller InDesign. Billedemanipulation, tegninger og skitser, visitkort, brochurer, logoerdesign, markedsføringsmateriale – jeg har prøvet lidt af det hele.[/service]
[service style=”1″ title=”Wordpress / Websites” color=”#000000″ icon=”fa-brain”]Ja! Den hjemmeside du sidder på lige nu, har jeg sat op i WordPress. Skal du bruge en hurtig hjemmeside, så sig endelig til. Jeg har også sat større sider op ved hjælp fra Dreamweaver.[/service]