Infection Vol. 3 udkommer i september
Vol. 3 udkommer i september!

Ja! Du læste rigtigt. September. På trods af at Vol. 2 udkom sidste år, så har Vol. 3 faktisk været længe undervejs.

En lang vej

Hvis du følger med i serien, så ved du også at jeg måtte kæmpe mig gennem Vol. 2. Da den endelig lå færdig i 2018, besluttede jeg mig for at få den udgivet på tryk (fremfor som webcomic) . Allerede på det tidspunkt startede jeg faktisk med at udvikle Vol. 3, som jeg følte måtte afvige lidt, så jeg kunne få motivationen igen.

Og resultatet ligger nu klar! Infection Vol. 3 – Revnen i Muren udkommer fredag 2. september 2022.

Ud over, at jeg selvfølgelig er spændt på at få nyt materiale ud – så føler jeg VIRKELIG at det her er nyt. Vol. 2 vil jeg altid have et kompliceret forhold til. Jeg nåede virkelig at blive træt af det materiale før det overhovedet blev udgivet i 2021. Nu er jeg bare glad og lettet over at kunne fokusere på den næste del.

Hvad sker der så i Vol. 3?

Der sker en masser nyt i Infection Vol. 3. Jeg valgte at eksperimentere lidt mere end normalt. Selve historien er selvfølgelig en fortsættelse – men det er en fortsættelse, som tog en uventet drejning. Næsten hele Infection-manuskript har ligget klar i nogle år efterhånden – men jeg besluttede at skubbe det meste til side for at skrive et helt nyt kapitel. På den måde kunne jeg udfordre mig selv, og måske genopfinde lidt af “magien”, som var gået tabt under udviklingen af Vol. 2. Og det virkede! Infection Vol. 3 var meget lettere at få tegnet og færdiggjort.

Indholdet i den nye udgivelse

Infection Vol. 3 – Revnen i Muren er således en bog på 76 sider (inkluderet er 8 bonus-sider). Du kan bestille den allerede nu. De første halvtres der forudbestiller får nemlig et splinternyt limited print af Blame, Jayne, Justine og Diamond. Lad mig lige gentage – der er altså kun 50 stk af disse print!! Jeg signerer selvfølgelig alt der sendes herfra. Så hvad venter du på?! Hvorfor ikke snuppe en flot tegning i farten, hvis du alligevel overvejer at bestille den nye tegneserie? Og husk, indtil udgivelsen af Vol. 3 er der rabat på Vol. 1 og 2!

Jeg ser frem mod 2. september 2022. Vi ses!

Nyheder og tilbud:

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.