Tegning af blæksprutte læser tegneserien Infection
Så er Infection 1 på gaden

Her kommer en lille statusopdatering på serien Infection, som nu endelig er udkommet!

Da jeg i marts måned færdiggjorde trykfilen til trykkeriet var jeg nervøs for én ting – kunne jeg nu også håndtere at selvudgive en tegneserie? Nu står vi så i juli måned, og en god del af de trykte eksemplarer er allerede sendt ud til glade læsere. Jeg har kun fået positiv feedback på udgivelsen og selve annonceringen op til udgivelsen. Hvilket er vildt fedt! Jeg tøver dog med at kalde mig selv et forlag, på trods af, at Infections forlag virkelig er Global Waste Publishing – og at det bare er mig, der står bag. Men efter at være kommet på den anden side af udgivelsesdatoen, er jeg ubeskriveligt stolt over at være presset serien så langt! Det føles godt at have fået Infection ud til læserne.

..en forrygende tegneserie-blockbuster der viser lovende potentiale..

nummer9.dk

Serien har været sendt rundt til diverse anmeldere – mange har ikke lavet anmeldelser (hvilket er helt forståeligt). Men de få der faktisk har anmeldt serien, har været udelukkende positive – og det gør mig utroligt glad. Jeg vil derfor slutte med en vanvittig stor tak til dem, der allerede nu har købt tegneserien – og til dem, der endnu ikke har læst den, læs eventuelt anmeldelsen på nummer9.dk eller på nordjyske.dk. Det kan være, du bliver inspireret til at give Infection en chance 😉

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.