Handelsbetingelser

Læs disse betingelser grundigt. Caspersand.dk køres af Casper Sand i sin fritid. CVR : 42028886. Hjemmesiden er hjem for Global Waste Publishing, som udgiver tegneserier.

VEJLEDNING I BESTILLING

Du har mulighed for at købe forskellige tegneserierelaterede produkter på Caspersand.dk. Det er muligt at betale med betalingskort via paypal, eller mobilepay. Vælger du mobilepay får du en betalingsanmodning fra Casper Sand på din telefon, når du har placeret din ordre. Husk at oplyse det telefonnummer, du bruger til din mobilepay-konto.

GENERELT

Du må meget gerne bestille flere varer samtidig. Det er meget vigtigt, at du udfylder alle oplysninger korrekt. Når du har spørgsmål ang. din bestilling, skal du altid henvise til kvittering og ordrenummer. Tjek altid dit spamfilter, hvis du ikke kan finde din kvittering.

Levering

Alle forsendelser sendes med DAO. Pakker sendes hurtigst muligt efter modtaget betaling. Der forsøges altid at afsende samme dag som betalingen bliver modtaget – men det kan ikke garanteres. Pakker afsendes direkte fra pakkeshop, så regn med en leveringstid på 2-4 dage. Alle varer pakkes forsvarligt med det danske vejr i tankerne.

Fortrydelse

Ifølge dansk lovgivning er der 14 dages fortrydelsesret på køb over webshop. Du skal selv betale for at få sendt varen retur. Varen modtages kun, hvis den er sendt forsvarligt, og er uden synlig skade. Kontakt Casper Sand, hvis du fortryder dit køb.

Garanti

Det kan garanteres, at intet bliver sendt herfra uden at det lever fuldt ud op til varebeskrivelse. Det gælder også, at intet bliver afsendt, hvis det er i stykker eller beskadiget. Modtager du en vare, der er blevet ødelagt i forsendelse, skal du være velkommen til at kontakte Casper Sand. Herefter finder vi en løsning, der passer dig.