Casper Sand læser Infection
Et År Senere!

For præcis et år siden udkom Infection Vol. 1 endelig! Det er vildt at tænke på!

Jeg havde brugt ustyrligt lang tid på at rette i den tegneserie. Jeg tegnede nye billeder dertil, genovervejede talebobler, byttede rundt på siderne – og den proces havde gentaget sig gennem flere år. Man når til et punkt, hvor man tænker “er det her overhovedet godt?”, og man bliver blind for hvordan serien egentlig ser ud.

Pludselig skulle den bestå sin test! Jeg besluttede mig for, at få den trykt hos et trykkeri. Men ville nogen overhovedet være interesseret i en gammel webcomic, der nu udkom på tryk.. og jeg må sige, at jeg er lettet og overrasket over hvor meget positiv feedback jeg har fået på den tegneserie. Midt i en corona-pandemi fandt serien om Dave Blame og Den Grønne Pest et publikum.

Det betyder virkelig alt for mig – og motivationen og moralen har virkelig fået et boost, der stadig gør, at jeg ikke kan stoppe tegneriet på Infection. I år kunne jeg endelig udgive Vol. 2 En Mand eller en Hær. Og det er ikke nogen hemmelighed at Vol. 3 + Vol. 4 er godt på vej.

Tak til alle jer, der følger med i serien! I betyder alt!

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.