Infection release. Short John Diamond
Infection Vol. 1 er til salg nu!

Så skete det!

Infection udkommer på tryk 3. juli 2020! Og hvilken tur, den har været på. Det første kapitel lavede jeg engang i 2007/2008 – men der er sket meget siden da! Denne første del hedder Infection Vol. 1 – Rygning Forbudt.

Hvad er nyt?

Længe har jeg arbejdet på hele Infection tegneserien. I skrivende stund har jeg tegnet 8 kapitler (ca 160 sider). Jeg begyndte at gentegne nogle af de første sider for et par år siden – og siden da tog det lidt overhånd! Den version, du kan købe her på webshoppen, er en remastered version med ca 10 ekstra sider i forhold til den helt originale web-tegneserie fra Cassan.dk-tiden. Men det er ikke alt. Denne version har fået et helt nyt lag farve, alle talebobler er blevet genfortolket/genskrevet, og rigtigt mange sider har fået splinternye baggrunde og gentegnede billeder. Her finder du altså 78 sider fyldt med action og humor. Vol. 1 indeholder kapitel 1-4.

Hvor er resten af tegneserien?

Vol. 1 er kun starten! Nummer 2 er allerede tegnet, men endnu ikke gjort klar til print. Den udkommer hurtigst muligt – men det er dyrt at trykke tegneserier, så den er selvfølgelig afhængig af salget af Vol. 1. I skrivende stund er jeg halvvejs med Vol. 3.

Hvor kan jeg købe Infection Vol. 1 – Rygning Forbudt?

Se, det var et rigtigt godt spørgsmål! Svaret er, KLIK HER OG FORUDBESTIL INFECTION VOL. 1 !

Tak for opmærksomheden.

Casper Sand

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.