Tegning. Infection release. Short John Diamond med kyllingelår
Infection Vol. 1 er til salg nu!

Så skete det!

Infection udkommer på tryk 3. juli 2020! Webshoppen er åben! Nu kan du købe tegneserier. Og hvilken tur, den har været på. Det første kapitel lavede jeg engang i 2007/2008 – men der er sket meget siden da! Denne første del hedder Infection Vol. 1 – Rygning Forbudt.

Hvad er nyt?

Længe har jeg arbejdet på hele Infection tegneserien. I skrivende stund har jeg tegnet 8 kapitler (ca 160 sider). Jeg begyndte at gentegne nogle af de første sider for et par år siden – og siden da tog det lidt overhånd! Den version, du kan købe her på webshoppen, er en remastered version med ca 10 ekstra sider i forhold til den helt originale web-tegneserie fra Cassan.dk-tiden. Men det er ikke alt. Denne version har fået et helt nyt lag farve, alle talebobler er blevet genfortolket/genskrevet, og rigtigt mange sider har fået splinternye baggrunde og gentegnede billeder. Her finder du altså 78 sider fyldt med action og humor. Vol. 1 indeholder kapitel 1-4.

Hvor er resten af tegneserien?

Vol. 1 er kun starten! Nummer 2 er allerede tegnet, men endnu ikke gjort klar til print. Den udkommer hurtigst muligt – men det er dyrt at trykke tegneserier, så den er selvfølgelig afhængig af salget af Vol. 1. I skrivende stund er jeg halvvejs med Vol. 3.

Hvor kan jeg købe Infection Vol. 1 – Rygning Forbudt?

Se, det var et rigtigt godt spørgsmål! Svaret er, KLIK HER OG FORUDBESTIL INFECTION VOL. 1 !

Tak for opmærksomheden.

Casper Sand

About admin

Casper Sand er grafisk designer og ejer af dette website.